Γενική Κλινική Καλαμάτα

Έκδοση εξιτηρίου

Ο θεράπων ιατρός αποφασίζει για την ημερομηνία εξόδου σας από την Κλινική και ενημερώνει εσάς και το προσωπικό της Κλινικής για την πιθανή ημέρα εξόδου. Την ημέρα εξόδου ο θεράπων ιατρός θα δώσει εντολή για την έκδοση του εξιτηρίου. Στη συνέχεια προσωπικό του Τμήματος Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών της Κλινικής, θα σας ενημερώσει αναλυτικά, ώστε να τακτοποιήσετε των λογαριασμό σας και να μπορέσετε να αποχωρήσετε μέχρι τις 12:00.

 

Αναχώρηση από την Κλινική

Σας παρακαλούμε να ζητήσετε από κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή άλλο οικείο σας πρόσωπο να σας παραλάβει από την κλινική. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ταξί, το προσωπικό μας ευχαρίστως θα φροντίσει να κανονίσει την μεταφορά σας.

 

Παραλαβή αποτελεσμάτων - αντίγραφα ιατρικού φακέλου

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών της Κλινικής. Εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών μετά από το εξιτήριό σας, μπορείτε να παραλάβετε αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου. Για την αποφυγή τυχών ταλαιπωρίας, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα, ή στην περίπτωση που θα παραλάβει άλλος τον φάκελό σας, πρέπει να έχει δική σας εξουσιοδότηση, επικυρωμένη από αρμόδια αρχή.

 

Προεγχειρητικός έλεγχος

Πρίν από μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ο θεράπων ιατρός σας καθορίζει τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία προγενέστερη του χειρουργείου (Δευτέρα-Παρασκευή από 07:45 μέχρι 10:00 π.μ.), μετά από συννενόηση με το Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών.

 

Ο προεγχειρητικός έλεγχος περιλαμβάνει, ανάλογα με την πάθηση, την ηλικία και την φυσιολογία του ασθενούς:

 

  • αξιολόγηση από τον αναισθησιολόγο, ο οποίος ενημερώνει αναλυτικά τον ασθενή για την ιδανικότερη μέθοδο αναισθησίας ανά περίπτωση
  • έλεγχο της πάγιας φαρμακευτικής αγωγής και προσωρινή διακοπή ορισμένων σκευασμάτων (π.χ. αντιπηκτικά)
  • αιματολογικές εξετάσεις
  • ηλεκτροκαρδιογράφημα
  • σε ορισμένες περιπτώσεις ακτινογραφία θώρακος, καρδιολογική και πνευμονολογική αξιολόγηση

 

Πάγια φαρμακευτική αγωγή / Ιατρικό ιστορικό

Έχετε μαζί σας ή φροντίστε να γνωρίζετε τα φάρμακα που λαμβάνετε, ώστε να ληφθούν υπ'όψη για τη θεραπεία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίρνετε φάρμακα χωρίς να ενημερώσετε τον ιατρό σας. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, ο ιατρός σας θα ορίσει τη φαρμακευτική αγωγή, την οποία θα σας χορηγεί το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας αντίγραφο από οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία, που αφορά στη νοσηλεία σας π.χ. ακτινογραφίες, αποτελέσματα εξετάσεων κλπ.

 


Στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: Πινδάρου 5, Καλαμάτα
  • Τήλ: (+30) 2721080150
  • Email: info@cityhospital.com.gr
κλινικη καλαματα συμβεβλημενη Εοππυ